OM MIG

Sinna Maagaard

Jeg har været selvstændig og drevet Actera klinik Viborg  fra 2002 til 2004  i Viborg.

Jeg valgte derefter at flytte klinikken hjem på gården i Mønsted, hvor jeg drev klinikken fra hjemmeadressen til 2010. I 2010 var jeg tvunget til at flytte klinikken til Stoholm p.g.a skilsmisse . Jeg driver  nu en klinik på 90 kvm. i Stoholm, hvor jeg kan tilbyde disse behandlinger. Du kan læse om behandlingerne på hjemmesiden. Jeg har igennem disse år, tilegnet mig en del erfaring omkring menneskets lidelser på godt og ondt. Jeg ser mennesket som en helhed og vurderer udfra samtale og undersøgelser, hvordan jeg skal behandle og vejlede dig. Jeg uddanner mig løbende indenfor, forskellige behandlingsformer der har relation til akupunkturens og min personlige filosofi.

Jeg gør meget for at informere dig om, hvad du selv kan være med til at gøre, for at ændre på din situation. Her benytter jeg mig af min uddannelse og erfaring som sygeplejerske, akupunktør og menneske. Jeg er  glad for mit arbejde og lægger humør og passion og energi i det jeg laver. Det betyder meget for mig at hjælpe et menneske til et bedre liv.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1995 og har bl.a. erfaring fra Intensiv- og operations afdelingen på Viborg sygehus. Desuden har jeg uddannelser indefor alt det du kan læse om på denne side.

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører og er dermed godkendt som RAB. RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Dette giver adgang til betalt behandling i min klinik, fra forskellige sundheds forsikringer.
Se hvilke krav, der stilles til behandlere på www.aku-net.dk.

ACTERA Klinik Viborg

v/Sygeplejerske og Akupunktør

Sinna Maagaard
Østergade 5B
7850 Stoholm Jyll

Tlf: 2928 5852

Mail: post@actera-viborg.dk

NB: Parkering & Indgang fra Banelunden