AURICULOTERAPI

Auriculo betyder øre på latin, og auriculoterapi er det samme som øreakupunktur. Øreakupunktur er en hurtig og effektiv behandlingsform, som kan lindre smerter og behandle ubalancer i hele kroppen så som.

  • Smerter
  • Funktionelle forstyrrelser
  • Afhængighed f.eks. rygestop
  • Slanke behandling.

Øreakupunktur har sin oprindelse i 1950’ernes Frankrig. Her fandt lægen Paul Nogier fra Lyon efter mange års studier ud af, at øret afspejler hele kroppen og alle organerne. Det er derfor muligt at forbedre kroppens ubalancer ved hjælp af akupunktur i øret. Paul Nogier blev indstillet til Nobelprisen i Medicin for sine opdagelser i 1996.

Behandlinger med øreakupunktur

Øreakupunktur er effektiv mod stort set alt, men mange benytter sig af behandlingsformen i forbindelse med smerter i muskler, knogler og led og mod diverse ubalancer i kroppen. Herudover er øreakupunktur også effektiv til tobaksafvænning og vægttab, og øreakupunktur er ligeledes en hurtigvirkende behandlingsform.

Auriculoterapi i øret

 

Bor du i Midtjylland, Viborg, Stoholm, Skive, Silkeborg eller et andet sted i Danmark, er det let at komme til Actera Klinik Viborg for Auriculoterapi. Velkommen!

ACTERA Klinik Viborg

v/Sygeplejerske og Akupunktør

Sinna Maagaard
Østergade 5B
7850 Stoholm Jyll

Tlf: 2928 5852

Mail: post@actera-viborg.dk

NB: Parkering & Indgang fra Banelunden